Algemene informatie

 

Medewerkers

Patrick Oort
Geregistreerd Fysiotherapeut
Geregistreerd Manueel Therapeut
Master Manuele Therapie i.o. 2014 Rotterdam
Musculoskeletal Echografist
Geregistreerd B.I.G. 09046078904

FranÁoise Oort - de Waard
Geregistreerd Fysiotherapeut
Geregistreerd Oedeem Therapeut
Geregistreerd Oncologisch Fysiotherapeut
Geregistreerd B.I.G. 89050281004

Wij behandelen volgens de laatste inzichten binnen de fysiotherapie, zijn beide geregistreerde therapeuten van het kwaliteitsregister fysiotherapie, manuele therapie, oncologie fysiotherapie en oedeem fysiotherapietherapie, voldoen aan alle bij- en nascholingseisen, zijn lid van het KNGF en B.I.G. geregistreerd. Tevens laten wij jaarlijks onze kwaliteit toetsen via de CQ vragenlijst van Fysio Prestatie Monitor. Verheugd zijn wij dat wij in 2013 door onze klanten gemiddeld met een 9.0 beoordeeld zijn.

 

Vergoeding van de behandeling

Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Het aantal door de verzekering te vergoeden behandelingen is afhankelijk van uw polisvoorwaarden. Behandelingen die niet voor vergoeding in aanmerking komen, worden bij uzelf in rekening gebracht. In de meeste gevallen ontvangt u geen nota meer. De behandelingen worden rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar gedeclareerd, dit geldt alleen als onze praktijk een overeenkomst met uw zorgverzekeraar heeft (hiervoor gelden afgesproken tarieven). Op onze praktijk hangt een tarievenlijst voor particuliere nota's.

Enkele zorgverzekeraars hanteren een restitutie systeem, in dat geval ontvangt u een nota. Vergoeding vanuit de basisverzekering vindt plaats in de volgende gevallen: kinderen tot 18 jaar, de eerste 9 behandelingen, daarna vanuit de aanvullende verzekering. Chronische aandoeningen voorkomend op de "chronische lijst" die door de overheid is opgesteld: vanaf de 21e behandeling, de eerste 20 vanuit de aanvullende verzekering.

Onze praktijk heeft een overeenkomst
met alle zorgverzekeraars.

Het is belangrijk dat u een behandelafspraak minstens 24 uur van te voren afzegt. In de behandeltijd die voor u is gereserveerd, kan een andere patiŽnt behandeld worden. Mocht u niet 24 uur van te voren hebben afgezegd, dan zal de gereserveerde tijd in rekening worden gebracht.

 

Praktijkadressen:

Aelbrechtskade 82-84
3023 JA Rotterdam

(Gezondheidscentrum Sanitas http://www.sanitas.nl/)

Kralingseweg 224
3062 CG Rotterdam

(Health City Kralingen http://www.healthcity.nl/sportscholen/rotterdam-kralingen)

Voor informatie of het maken van afspraken

telefoonnummer voor beide praktijken:
010-4151931 / 06-54227936

e-mail:
fysio.oort@gmail.com